Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaErzinErzin'de Pedallar Sokak Hayvanları İçin Çevrildi

Erzin’de Pedallar Sokak Hayvanları İçin Çevrildi

Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu başta olmak üzere, onlarca kişi, sabah erken saatlerde bisikletle şehir turu yaparak sokak hayvanları için yol kenarlarına yem bıraktı.

Erzin Belediyesi ile ilçedeki vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren ilçe çevresinde 15 km pedal çevirerek, sokak hayvanları için mama ve yem dağıttı.

Erzin’deki sokak hayvanlarını koruma ve besleme etkinliklerine İlçe Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu da katılıyor.Elinde mama ve yemeklerle girdiği alanlarda ve sokak aralarında sokak hayvanlarına yemeklerini bırakan Başkan Elmasoğlu, etkinliğe katılımı sonrası şu paylaşımı yaptı: “Bugün, ‘2 Gün 2 Teker Bisiklet Grubu’nun sokak hayvanlarını beslemek için gerçekleştirdiği 15 km’lik bisiklet sürme etkinliğine katıldım. Güzel bir etkinlik oldu. Bisiklet Grubu üyelerimize teşekkür ediyorum.”

Sokak hayvanlarına sahip çıkan, besleme etkinliğini düzenleyenler de belediye başkanının duyarlılığına teşekkür ederek şu mesajı verdi: “Erzin Belediyesi, bizlere sadece kedi ve köpek maması bağışlamadı. Bisiklete atlayıp, gidon gidona 15 km pedal çevirerek, elleriyle sokak canlılarını besledi. Belediye Başkanı Sayın Ökkeş Elmasoğlu’na çok teşekkür ederiz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER