Cuma, Mayıs 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberErzinli öğrenciler eğitime hasret!

Erzinli öğrenciler eğitime hasret!

Hatay’ın Erzin ilçesinde yaşayan Bülent Can Doğan isimli vatandaş, sitemize ulaşarak, uzaktan eğitime internetleri ve bilgisayarları olmadığı için katılamadıklarını, konuyla ilgili başvurduğu tüm kapıların birer birer yüzüne kapandığını söyledi.

3 kardeş olduklarını belirten Doğan kardeşlerin en büyüğü olan Bülent Can Doğan, okulların kapalı olduğu, uzaktan eğitimin gerçekleştiği günlerde evlerinde internet bulunmadığını, EBA destek noktalarının da derslerinin olduğu saat 20.30’da kapalı olduğunu belirterek, yetkililerden yardım istedi. Kardeşlerinin de kendisi gibi eğitim alamadığını belirten Doğan, ilçe milli eğitim müdürlüğüne ve ilçe kaymakamlığına gittiğini ancak kendilerine yardımcı olunmadığını belirtti.

Doğan, sitemize ulaşarak yaptığı açıklamada, “Biz Erzin’de yaşıyoruz. Evimizde internet ve bilgisayar yok. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gittim, ilçe kaymakamlığına gittim. Ancak beni EBA noktalarına yönlendirdilier. Benim akşam 20.30’da dersim var. O saatte de hiçbir EBA noktası açık olmuyor. Uzun zamandır eğitim alamadığımız için mücadele ediyorum. Ancak hiçbir kurum sesimizi duymadı. Yetkililerden evimize internet bağlatmalarını ve tablet vermelerini istiyorum. Ben de kardeşlerim de eğitimden oldukça uzağız. Arkadaşlarımızdan konu olarak çok gerideyiz. Yetkililer lütfen sesimizi duysun” ifadelerini kullandı. Doğan ailesi, yetkililerden kendilerine ulaşarak sorunlarının çözülmesini bekliyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER