Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberErzin Spor Kulüp Başkanı Önder Özbilen' e teşekkür mesajları

Erzin Spor Kulüp Başkanı Önder Özbilen’ e teşekkür mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi açıklama yapmasının ardından Bölgemiz takımlarından Payas Spor ile Erzin Spor‘un önümüzdeki futbol sezonunda da Profesyonel liglerde mücadele etmesinin sevinci devam ediyor.

Erzin Spor Kulüp Başkanı Önder Özbilen’ e teşekkür mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) toplantılarında Takımlarımız Payas Spor ile Erzin Spor’u her platformda savunan ve destekçisi olan 2. ve 3. Ligler Kulüpler Birliği yönetim Kurulu üyesi ve Erzin Spor Kulüp Başkanı Önder Özbilen‘e bölgemiz spor camiasından övgü dolu teşekkür mesajları gelmeye başladı.
Spor servisimizi arayan ve Aralarında Payas Spor kulüp Başkanı Mehmet Arslan, Spor adamları, İskenderun, Payas, Erzin, Belen, Arsuz, Dörtyol ve çevresindeki spor severler, Erzin Spor Kulüp Başkanı Önder Özbilen’e, TFF nin yaptığı toplantılarda takımlarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.


Spor’un kalkınması için işini gücünü bırakarak İstanbul’dan kalkıp bölgemiz takımlarından Erzin Spor’un daha iyi yerlere gelebilmesi içinmaddi imkanlarını seferber eden Başkan Önder Özbilen’e bizlerde teşekkür ediyoruz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER