Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelESENTEPE MAHALLESİNE YENİ ÇOCUK PARKI YAPILACAK

ESENTEPE MAHALLESİNE YENİ ÇOCUK PARKI YAPILACAK

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:
ESENTEPE MAHALLESİNE YENİ ÇOCUK PARKI YAPILACAK
İskenderun Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile İskenderun genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni parkların yapımı devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in tarafından verilen talimatlar sonucu yapılan incelemeler neticesinde mahallelerde, yeni park yapımına müsait olabilecek alanlar tespit edilerek çalışmalar başlatıldı.
Çalışmalar tamamlandığı zaman hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacak.
Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarında, öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar yapılıyor.
İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiren park yapım çalışmaları arasında Esentepe’de çok amaçlı yeni çocuk parkı yapım çalışmaları hızla devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada,”Bu bölgemizde ihtiyaç vardı. İçerisinde çocuk parkı, oturma bankları, jimnastik aletleri ve yeşil alanın yer alacağı parkta vatandaşlarımız dinlenirken bir yandan da çocuklar güvenli bir şekilde eğlenecekler. Ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. Fedakâr bir şekilde çalışan tüm ekiplerimizi kutluyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER