Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiEşine Zorla Fuhuş Yaptırdığı İddia Edilen Sanıktan "Eşim Beni Aldatıyordu" Savunması

Eşine Zorla Fuhuş Yaptırdığı İddia Edilen Sanıktan “Eşim Beni Aldatıyordu” Savunması

İstanbul‘un Üsküdar ilçesinin Yavuztürk Mahallesi’nde, 21 Temmuz 2018 günü 31 yaşındaki Güneş Karaçuban’ı öldüren imam nikahlı eşi 53 yaşındaki Sabri Barçağ‘ın eşini fuhuşa zorladığı iddia edildi. Ancak Barçağ savunmasında “Eşim beni aldatıyordu” dedi.

Eşine Zorla Fuhuş Yaptırdığı İddia Edilen Sanıktan “Eşim Beni Aldatıyordu” Savunması

İstanbul Anadolu 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada, ağırlaştırılmış müebbetle yargılandığı davada haksız tahrik indirimi sonucunda 15 yıl hapis cezasını çarptırılan Sabri Barçağ’ın “Eşim beni aldatıyordu” sözü mahkeme tarafından esas alındı.

“Sevgilim Var”

Eşinin sabah 5’te eve geldiğini savunan, Sabri Barçağ, “‘Hayatıma karışamazsın’ dedi. Kendimi kaybedip boğazını tuttum. Çok öfkeli olduğum için ne yaptığımı bilmiyorum” ifadesinde bulundu. Barçağ, cezaevinden gönderdiği mektupta ise eşinin “Sevgilim var” dediğini ve evde kendisine bıçakla saldırdığını iddia etti.

Güneş Karaçuban’ın Ailesinden ise Fuhuş Yaptırdığı İddiası

Şiddet gören ablasının bir süre kadın sığınma evinde kaldığını anlatan,Güneş Karaçuban’ın kardeşi Bilal Karaçuban, “Cinayetten bir yıl önce ablamı gidip aldım, evimize getirdim. Sabri, ablamı defalarca almak istedi. Bir daha şiddet göstermeyeceğine söz verdiği için müsaade ettik.

Ablamın vefatından bir hafta önce yeğenim Emrah beni aradı. ‘Halama fuhuş yaptırıyor’ dedi. Gece ablamın evine gittim. Ablam yoktu. Sabri’nin çalıştırdığı kahveye gittim. Ablamı sordum. ‘Gece olmuş, ablam gelmiyor. Niye rahatsın’ dedim. ‘Bir şey olmaz, gelir’ dedi. Sabah ablam evdeydi. Ablam, Sabri’nin zorla fuhuş yaptırdığını söyledi. Polisi aradım.” dedi.

Mütalaasını açıklayan savcı, Barçağ’ın eşini canavarca hisle öldürmediğini, cinayeti haksız tahrik altında işlediğini öne sürerek indirim yapılmasını ve 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası verilmesini talep etti.

Diğer güncel altın haberleri için: Altın Haber
Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER