Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberEski Down Cafe 1 Yıllığına "Öğretmen Evi" Oldu

Eski Down Cafe 1 Yıllığına “Öğretmen Evi” Oldu

İskenderun Belediye ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle eski Down Cafenin yeri Öğretmenler Evi sosyal tesisi olarak bir yıllığına kiralandı.

Eski Down Cafe 1 Yıllığına “Öğretmen Evi” Oldu

Sosyal tesis kiralama işlemi protokolü Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın İskenderun valilik ofisinde gerçekleştirildi. İskenderun Belediyesi bünyesinde bulunan Sosyal tesisin bir yıllığına milli eğitim müdürlüğüne kiralanma protokol imza törenine Vali Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İl milli eğitim Müdürü Kemal Karahan ve ilçe Milli eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, katıldı.

Eski Down Cafe, MEB’e Kiralandı

İskenderun Belediyesine ait tesisin bir yıllığına milli eğitim camiasının kullanımına veren kiralama protokolünde konuşan Vali Doğan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalıya teşekkür ederek, sosyal tesislerden milli eğitim camianın faydalanmasının önemli olduğunu belirterek “Burası tamamen ücretsiz ve karşılıklı iyi niyetle Milli eğitim camiasına kiralanmıştır” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise burada tek amaçlarının kentte bulunan kurumların bir arada olduğunu göstermek, işbirliği kültürüne katkı sunmak istediklerini vurgulayarak “Sosyal tesisimizin işletmeciliğini 1 yıllığına Milli Eğitim müdürlüğüne veriyoruz. Öğretmenler Evi sosyal tesisi olarak kullanılacak, hayırlı olsun” diye konuştu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER