Pazartesi, Mayıs 13, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberEsnaf Ve Oda Başkanlarından Hatay Büyükşehir İtfaiye Ekibine Teşekkür Ziyareti

Esnaf Ve Oda Başkanlarından Hatay Büyükşehir İtfaiye Ekibine Teşekkür Ziyareti

Hatay Esnaf Odaları Birliği İskenderun Oda başkanları Hatay Büyükşehir İtfaiye ekibine yangında verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ziyaretinden bulundular.

İskenderun, Arsuz ve Belen’de meydana gelen şiddetli yangında canla başla müdahale eden Hatay Büyükşehir İtfaiye personelini ziyaret eden Hatay Esnaf odaları birlik başkan vekili Erol Akın beraberindeki oda başkanları ile bir araya geldi.
Akın, “ Bölgemizde çok ciddi bir yangın yaşandı. Bu yangın siz itfaiyeci ve orman işletme ekiplerinin yanı sıra güvenlik güçleri ve vatandaşların koordineli ve de özverili çalışmalarıyla daha çok zarar oluşturmadan söndürüldü. Bu nedenle sizleri ve emeği geçenleri kutlamak ve teşekkür etmek istiyoruz. “dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi İütfaiye daire başkanlığına ait İskenderun İtfaiye müdürü Ahmet Serhat Beydilli, bizleri düşünerek ziyaretlerinizden dolayı çok memnun olduk diyerek şunları söyledi:“ Bölgemiz gerçekten çok ciddi bir felaketi attlattı. Burada Birçok arkadaşımızın mlesaisi bitmesine rağmen görevinin başından ayrılmadılar hepimiz bölgemize katkı sunmak için çaba harcadık.”
İskenderun Esnaf oda Başkanları ise itfaiye personelinden sonra da İskenderun Orman işletme şefliğini ziyaret ederek teşekkür ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER