Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayEsnafın sorunlarına çözüm gayretindeyiz

Esnafın sorunlarına çözüm gayretindeyiz

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hataylı esnafın hizmetinde olduğunu belirterek Erzin-Dörtyol-Payas ve İskenderun’da ziyaretlerde bulundu.
Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ve mesleğe yıllarını veren ustalarını ziyaret eden Yılmaz, mesleğin getirdiği sorunlar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Gerek Hatay geneli, gerekse de Ankara’da Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu bünyesinde esnafların sorunlarının çözümü için tüm taraflar ile görüşme halinde olduklarını ve deprem sürecinde dahi esnafların sorunlarına çözüm bulma gayretinde olduklarını belirtti.

Yerel seçimler sürecinde sık sık siyasetçiler tarafından ziyaret edilen Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı’nda esnaflara yönelik taleplerini siyasetçilere ileten Başkan Yılmaz, esnafın sorununu kendi sorunu gibi gördüğünü belirtti.
Bugüne kadar binlerce esnafa destek sağlandığının altını çizen Yılmaz, çalışmalarının meyvelerini esnafların ziyadesiyle almasından memnuniyet duyduklarını, en büyük gururun esnafın teşekkürü olduğunu ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER