Pazar, Mayıs 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEsnaftan ‘Parkomatlar Kalksın’ Kampanyası

Esnaftan ‘Parkomatlar Kalksın’ Kampanyası

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçelerde başlattığı Cadde üstü Parklanma bölgesi uygulamasına İskenderun’da tepki gösteren esnaf sisteminin kaldırılması için imza kampanyası başlattı.

İskenderun Namık Kemal Caddesinde uygulamada rahatsız olan çevre esnafı ile vatandaşlar sokakta kaldırım önünde imza kampanyası düzenledi.

İki domates sandığını ters çevirip stant yapan, araçlarını işyerlerinin önüne çekemeyen, mal indireme-yükleyeme yapamayan esnaf, ”Zaten işler çok durgun. Bu da tuzu-biberi oldu. Bu şehri yöneten Seyfi Başkanın bize sahip çıkmasını bekliyoruz. Masaya yumruğunu vurmalı, ‘böyle gitmez’ demesi gerekir. İskenderun esnafı olarak bu sorunun çözümünü bekliyoruz. Bu amaçla da parkomatların kaldırılması için imza kampanyası düzenledik” dediler.

Parkomatların kaldırılması için düzenlenen kampanyasının altına imza atarak destek veren şehir merkezinde oturan vatandaşlar da, “Bizim evimiz, ikametgahımız ana cadde üzerinde, bu binalar yapıldığında belediye yolun otopark olarak kullanımıyla ilgili zaten bir harç almış, bugün bu durumdan çok mağduruz. Pakomat uygulamasıyla arabası olan vatandaşı cezalandıran, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşın oturduğu apartmanın altına park yapma imkanını vermesi veya bu insanlara evlerinin yakınında ücretsiz otopark olanağı sunmalıdır” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER