Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberEurodesk TR Fuarı'nda Arsuz'dan Katılımcılara Bilgilendirme

Eurodesk TR Fuarı’nda Arsuz’dan Katılımcılara Bilgilendirme

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Eurodesk Ağı kapsamında, Arsuz Kaymakamlığı koordinesinde Arsuz  Eurodesk Temas Noktası olarak kabul edildi.

Eurodest Temas Noktası Ağına Arsuz da Dahil Edildi

Ortadoğu Teknik Üniversitesi(ODTÜ) Kongre Merkezi’nde Türkiye genelinde gençlik bilgilendirmesi yapan temas noktalarının bir araya geldiği EURODESK TR Fuarı, gerçekleştirildi.

Açılışı Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakcı ve Ulusal Ajans Başkanı Sayın İlker Astarcı tarafından gerçekleştirilen fuara, yurtiçindeki üniversiteden 260 Eurodesk temsilcisi iştirak etti.

Fuara Arsuz Kaymakamlığı adına katılan Proje Ofisi Koordinatörleri Nilgün Savaş ve Kübra Yıldız, standımızı ziyaret eden öğrencilere, diğer temas noktası katılımcılarına Arsuz Kaymakamlığı projeleri, faaliyetleri ve uluslararası gençlik fırsatları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Eurodest Temas Noktası Ağına Arsuz da Dahil Edildi

Eurodesk Nedir?

Eurodesk, Türkiye Temas Noktaları, Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından gençlere ve gençlere hizmet edenlere Avrupa fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş bir kuruluş olmakla birlikte, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin bu faaliyetlere katılımları hakkında bilgi sağlayan Avrupa bilgi ağıdır. 35 Avrupa ülkesinde faaliyet gösteren Eurodesk Bilgi Ağı, ülkemizde de Türk Ulusal Ajansı bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER