Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayEXPO Misafirleri Ağırlamaya Devam Ediyor

EXPO Misafirleri Ağırlamaya Devam Ediyor

Hatay ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan EXPO 2021 Hatay, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Çeşitli iş ilişkileri geliştirmek amacıyla Hatay’a gelen Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu, Antakya EXPO alanını ziyaret etti. EXPO Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak’ın eşlik ettiği gezide iş insanları EXPO ve Hatay ile ilgili bilgiler alıp incelemelerde bulundu.

GÖKSAN: “EXPO DÜNYADA GÖRDÜĞÜMÜZ ENDER ÖRNEKLERDEN BİRİ”

EXPO’21 Hatay’ın çok etkileyici bir alan olduğunu söyleyen Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turan Göksan; “ Burada çok ciddi bir emek var. Dünyada gördüğümüz ender örneklerden biri. Sırf Türkiye için değil dünya için de orijinal bir tesis. Emeği geçenlerin eline sağlık. Umarım herkes buraya gelme ve gezme fırsatı bulur” dedi.

Alanı gezdikten sonra ülke adına gurur duyduğunu söyleyen yönetim kurulu üyesi Ersan Yıldırım: “İyi ki gelmişiz, harika bir organizasyon ile karşılaştık. Muazzam bir yatırım yapılmış ve hem de bir belediye tarafından tek başına başarılı olması bizi çok etkiledi. Biz İzmir olarak iki kere başvurduk EXPO’ya ama olmadı. Burada bize çok yakın bildiğimiz hem bitkiler hem botanik olayları olsa da bizim hiç bilmediklerimizde var. Bilgimiz görgümüz arttı. Her ne kadar konumuz tekstil olsa da bu olay bizi çok etkiledi. HBB’ye çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER