Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporFatih Kuruçuk İle Yollar Ayrıldı

Fatih Kuruçuk İle Yollar Ayrıldı

Atakaş Hatayspor, geçtiğimiz sezonun başında Fatih Karagümrük’ten transfer ettiği ve 2 yıllık sözleşme imzaladığı genç stoper Fatih Kuruçuk’la yollarını ayırdı.

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala Bordo-Beyazlı formaya veda eden Fatih, “Hatayspor ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Hatay camiasına önümüzdeki sezon başarılar diler, teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

Fatih’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamanın ardından, Hatayspor’da yaptığı açıklamada; “Futbolcumuz Fatih Kurucuk ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Fatih Kuruçuk’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

24 yaşındaki Fatih Kuruçuk, geçtiğimiz sezon 28’i ilk 11’de olmak üzere toplamda 31 maçta forma giydi. Fatih bu maçlarda 1 gol ve 1 asistle oynarken 9 sarı ve 1 kırmızı kart görmüştü. Fatih’in sözleşmesinin feshedilmesinin Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta’nın isteği doğrultusunda gerçekleştiği öğrenildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER