Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelFATİH TOSYALI HAL ESNAFIYLA SOHBET ETTİ

FATİH TOSYALI HAL ESNAFIYLA SOHBET ETTİ

C umhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, sabahın erken saatlerinde Sebze Hali esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Tosyalı, hal esnafına yapılacak çalışmalar ile ilgili projelerini anlattı.
Esnaflar ile sohbet eden Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Bizleri sıcak bir ilgi ile karşılayan Hal esnafımıza gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Burada bulunan esnaf kardeşlerimizin birinci kalite ürünleri sattığına şahit olduk. Hepsine helalinden bol rızık temenni ediyorum” dedi.
‘DESTEK OLACAĞIZ’MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye meclis üyesi adayları Bestami Bilgili, Muharrem Dingil, İbrahim Yavuz, SKM Başkanı Musa Kurşun, Mehmet Kesik ve partililerin eşlik ettiği ziyarette, hal esnafının ilgisiyle karşılanan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Ben özellikle hal esnafı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sabahın erken saatlerinde kendilerini ziyaret ettim. Sağ olsunlar, çok sıcak bir ilgi ile karşıladılar. Esnaf arkadaşların yakın ilgi ve alakasını gördüm. Bu ziyarette hal ile ilgili, çalışma koşulları ile ilgili ve fiziki yapı ile ilgili sorunlarını dinledim. Yakından müşahede ettim. İnşallah göreve geldiğimizde buradaki eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi noktasında HBB ile birlikte destek olacağız. Onların önündeki engellerin açılması noktasında, onların sorunlarının giderilmesi noktasında, fiziki şartlarının iyileştirilmesi noktasında buradaki yönetim ile birlikte elimizden gelen gayreti ve çabayı sarf edeceğiz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER