Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunFB'li Çocuklardan Kaymakam ziyareti

FB’li Çocuklardan Kaymakam ziyareti

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dernek lokalinde Fenerbahçeli çocuklarla bir araya gelerek onlara çeşitli hediyeler verdi. Fenerbahçeli çocuklar daha sonra kortej halinde İskenderun Kaymakamlığına kadar yürüdü ve Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ile buluştu.

Her özel günde birbirinden farklı etkinlikler düzenleyerek farkını ortaya koyan İskenderunlu Fenerbahçeliler, 23 Nisan’da da çocuklara özel bir etkinlik düzenledi.

Dernek lokalinde çocuklarla bir araya gelen İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen ve Yönetimi, çocuklara hediyeler verdi. Fenerbahçe bayrakları ve marşları eşliğinde çocuklarla birlikte yürüyüş de gerçekleştiren Fenerbahçeliler, ardından İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret etti.

 

Kendisi de Fenerbahçeli olan Kaymakam Demiryürek, çocukları makamında ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Çocuklara 23 Nisan’ın anlamını soran Kaymakam Demiryürek, onlarla sohbet etti.

23 Nisan’da Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğunu söyleyen öğrencilere meclisin özelliğini de soran kaymakam Demiryürek; “Kurtuluş mücadelesi veren meclisimiz Gazi Meclisidir. Kaymakamlık Cumhurbaşkanlığının temsil edildi yerdir, sizleri burada ağırlamaktan çok memnunuz” dedi.

 

Çocuklara tavsiyelerde de bulunan Kaymakam Demiryürek; “Sporla sadece taraftarlık boyutunda ilgilenmeyen. Spordan uzak kalmayın. En az bir branşta spor yapın. Sanatla ilgilenin, bir enstrüman çalın. Kendinizi geliştirin, kendinizi böyle yetiştirin” diye konuştu.

Misafir ettiği çocuklara çeşitli hediyeler veren Kaymakam Demiryürek, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER