Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGüvenlikFeakete Maruz kalan Ermeniler değil Türklerdir!

Feakete Maruz kalan Ermeniler değil Türklerdir!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, sözde ermeni soykırımı safsatalarıyla bedel ödetmeyi düşünen kendi uydurdukları tarihlerine körü körüne inanan ermeni fanatiklerinin esiri ABD temsilciler meclisinin çirkin oyununu şiddetle kınadıklarını bildirdi.
Bakır, yaptığı açıklamada, “Biz Muharip Gaziler olarak; ABD temsilciler meclisinin, bir kan gütme davası olan ermeni soykırımı tasarısını onaylamasını içinde bulunduğumuz yüzyılın en vahim hatalarından biri olduğunu haykırıyoruz.1915 öncesi ve sonrası ile üstünde ayrıntılı araştırmalar yapıldıktan sonra fikir yürütülmesi gereken sadece sonuçlarına bakılabilecek bir vaka değildir.

Felakete maruz kalan, Ermeniler değil Türklerdir!

Araştırmalara bakıldığında asıl felaket yaşayan millet Türk Milletidir. Bütün dünya devletlerinin tüm arşiv ve belgelerinin tarafsız araştırmalarla ortaya çıkardığı tarihi gerçek felakete maruz kalanın Ermeniler değil Türkler olduğudur.

 “Soykırım” iddialarına karşı tek başına en somut cevap!

400 yıl boyunca Osmanlı İmparatorluğu’nun hiçbir asimile ve baskı kurmadan içinde barındırdığı Ermeniler; Emperyalist güçlerin yüzyıllardan beri Türk milleti üzerindeki hain emellerinin bir tezahürü olarak, ihanet içine düşürülmüşlerdir. Bu nedenle de Birinci Dünya Savaşı öncesinde 36, savaş sırasında da 17 isyan ve terör olayına kalkışmışlardır. Dün Ermeni Taşnak, Hınçak ve Asala terör örgütlerini kullanan emperyalizm bugün yine Ermeniler üzerinden bu lekeleme kampanyasını sürdürmektedir. Halbuki Ermeniler eğer bugün Dünya üzerinde varlıklarını sürdürüyorlarsa Türk Milletinin binlerce yıllık engin merhametine, adaletine ve hoşgörüsüne borçludurlar. Esasen bu olgu bile “soykırım” iddialarına karşı tek başına en somut cevaptır” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER