Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiFerrari Sahibi Yunus Emre Çelik, "Bin Lira Yardım Başvurusu Yaptı" Haberlerine Sessizliğini...

Ferrari Sahibi Yunus Emre Çelik, “Bin Lira Yardım Başvurusu Yaptı” Haberlerine Sessizliğini Bozdu

Samsunda Ferrari sahibi Citymall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik, ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında bin lira yardım başvurusunda bulunduğu yönündeki haberlerinin ardından sessizliğini bozdu.

Ferrari Sahibi Yunus Emre Çelik, “Bin Lira Yardım Başvurusu Yaptığı” Haberlerine Sessizliğini Bozdu

Citymall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik hakkında dün “Ferrari sahibi şahıs, devletin verdiği 1000 TL’lik yardıma başvurdu” başlıklı haberlere yer verilmişti.

Ferrari Sahibi Yunus Emre Çelik, Sessizliğini Bozdu

Benzerlikten ötürü mağdur olduğunu belirten Yunus Emre Çelik, o kişinin kendisi olmadığını, yardıma başvuran kişinin aracı ile kendi aracının farklı modellerde olduğunu belirterek “Telefonlara cevap vermekten yoruldum. O kişi ben değilim. Benzerlikten dolayı mağdur oldum. Bizim böyle bir talebimiz olmadı. Bu olayın Samsun’da yaşanmasından büyük üzüntü duydum. Şehrimizin isminin böyle konularla gündeme gelmesi doğru değil” dedi.

Yardıma Muhtaç Biriyse Kurum Olarak Kendisine Yardım Etmeye Hazırız

Söz konusu kişinin yardıma muhtaç ise yardım etmeye hazır olduklarına dikkat çeken Citymall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik “Dünyanın bin bir türlü hali var. Belki de bu vatandaşımız gerçekten ihtiyaç sahibidir. Biz de kurum olarak çeşitli yerlere yardımlar yapıyoruz. Bu yardımları da gizli yapmaya özen gösteriyoruz. Eğer yanlış anlaşılmazsa, yardıma ihtiyacı olan bu kişi gerçekten ihtiyaç sahibi ise biz de kurum olarak kendisine yardım etmeye hazırız.” ifadesine yer verdi.

etiketler: samsun, samsun haber, bin lira yardım başvurusu,

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER