Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüFestival Laura Khalil Konseriyle Başladı

Festival Laura Khalil Konseriyle Başladı

Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği tarafından düzenlenen ve 3 gün boyunca süren Sarılar Mahallesi 4. Yaz Festivali Laura Khalil konseri ile başladı.

Bu sene dördüncüsü düzenlenen Sarılar Mahallesi Yaz Festivalinde birlik ve beraberliğin eğlenceyle harmanlanmış hali önceki senelerde olduğu gibi bu sene de festivale damga vurdu.

Düzenlenen festivale; Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, ilçe protokolü ve vatandaşlar katılım gösterdi.

İLÇEMİZ FESTİVALLERLE ANILAN BİR İLÇE HALİNE GELDİ

Törende konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı gelişen, değişen ve güzelleşen Altınözü’nde bu güzelliklere bir güzelliğe de Sarılar Mahallesi Derneği’nin kattığını söyledi.

Altınözü’nün festivaller ile anılan bir ilçe haline geldiğinin altını çizen Başkan Sarı, “Değerli hemşehrilerim hepinize iyi akşamlar diliyorum. Festivalimizin başta Sarılar Mahallemiz olmak üzere tüm Altınözümüze hayırlı olsun. Birbirinden farklı içerik ve etkinliklerin yer aldığı festivalde değerli gurbetçi hemşehrilerimiz ile bir araya geldik, hasret giderdik. İlçemiz festivallerle anılan bir ilçe haline geldi. Bizlerde yaklaşık 5 yıldır Altınözülü vatandaşlarımıza festival heyecanı yaşatıyoruz. Bugün baktığımızda da Altınözü’nde iki festival var. Biri Gastronomi Altınözü Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali ve bir diğeri ise Altınözü Sarılar Yaz festivali. Enleri ve ilkleri yaşattığımız Altınözü’müzün daha güzel görüntülere sahne olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Festival kapsamında başta dernek yönetimi ve mahalle muhtarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 DERNEK BAŞKANINDAN MESAJ

Bu sene dördüncüsü düzenlenen Sarılar Yaz Festivali, 3 gün boyunca Altınözülü vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

Dernek başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu, festivale katılan tüm konuklara ve vatandaşlara teşekkür etti ve festivalde emeği geçen herkesi tebrik ederek, Altınözü’nde geleneksel hale getirdikleri festivalleri birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ile vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER