Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzFestival Selin Sümbültepe ile Başladı

Festival Selin Sümbültepe ile Başladı

TBB eski Başkanlarından Füsun Sayek´in anıldığı 16. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri, İskenderunlu sanatçı Selin sümbültepe´nin ´Nostalji´ konseriyle başladı.

Ücretsiz düzenlenecek etkinlikler, 28 Ağustos´a kadar sürecek. Türkçe ve Arapça şarkıları yorumlayan Selin Sümbültepe, kendisinin kaleme aldığı eserlerini de seslendirdi.

29 Ağustos´a kadar sürecek Füsun Sayek 16. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri, önceki akşam Selin Sümbültepe´nin konseriyle başladı. Sanatçı Selin Sümbültepe´nin ´Nostalji´ adlı konserinde sanatçıya gitarıyla Erkan Zeki Ar eşlik etti.

Sayek etkinliklerinin bir bölümü, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle iki yıldır internet üzerinden yapılıyordu. İki yıl aradan sonra önceki gün etkinlikler daha katılımlı olarak yeniden yöre insanını buluşturdu.

İskenderunlu sanatçı Selin Sümbültepe, Türkçe ve Arapça şarkıları kendisine özgü yorumlarıyla katılımcılarla birlikte söyledi, kaleme aldığı özgün eserlerini de seslendirdi. Arsuz´daki İskender Sayek Kültür Evinde düzenlenen etkinlikler, 09-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER