Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberFeyezan Köprüsü Can Almaya Devam Ediyor: Yetkililer Sorunu Çözsün

Feyezan Köprüsü Can Almaya Devam Ediyor: Yetkililer Sorunu Çözsün

Hatay’ın İskenderun ilçesi E91 Karayolu Feyezan köprüsünde, Hatay Büyükşehir Belediyesinin ikinci battı-çıktı projesinin hayata geçirilmesiyle Arsuz ve Belen istikametinde, geçici revizyonla tek yönlü kavşak açıldı. Ancak bu ölüm kavşağında her geçen gün kazalar olmaya devam ediyor.

Feyezan Köprüsü Can Almaya Devam Ediyor: Yetkililer Sorunu Çözsün

Feyezan köprüsü önünden açılan tek yönlü kavşak, sürücüler ile vatandaşların kural ihlalleri sonucu yaşanan trafik kazalarıyla adeta ölüm kavşağına döndü

Feyezan Köprüsü’ndeki Kazaların Önüne Geçilemiyor

Antakya İskenderun istikametinden gelen araçlar için açılan kavşak, sürücüler ile vatandaşların kural ihlalleriyle bu noktada kaos ve trafik kazalarına neden oluyor. Bu kazaların da önüne geçilememekle birlikte artışı da engellenemiyor.

Bilhassa Cumhuriyet, Barbaros ve Meydan Mahallelerini kapsayan Perşembe pazarının kurulduğu günlerde PTT önünde insanlar, araçlar kaza tehlikesi yaşıyor. Bölgede kural ihlalleri ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazalarla sonuçlanıyor.

Yine Feyezan Köprüsü, Yine Kanlı Kaza

Feyezan Köprüsü noktasında meydana gelen trafik kazasında bir aracın çarptığı kadın kanlar içerisinde yere serildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri intikal etti, ilk müdahalenin ardından kadın hastaneye sevkedildi.

İsyan eden vatandaşlar yetkililere “Burada bir yanlış var, çünkü sürekli gözlerimizin önünde kaza meydana geliyor. İnsanlar ölüyor, ağır yaralanıyor, maddi hasarlar oluşuyor. Biz bu acıyı yaşamaktan içimiz yanıyor. Yetkilileri buradaki sorunu tamamen çözmek üzere göreve davet ediyoruz” ifadesiyle seslendi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER