Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıFikstür Takip Ederken Muhteşem Ödüller Kazanmak İçin Sosyal Lig

Fikstür Takip Ederken Muhteşem Ödüller Kazanmak İçin Sosyal Lig

Fikstür Takip Ederken Muhteşem Ödüller Kazanmak İçin Sosyal Lig

Süper Lig’i takip eden ve taraftarı olduğu futbol kulübünü sürekli olarak destekleyen futbolseverler sürekli olarak maç fikstürlerine de göz gezdiriyorlar. Çünkü takımlarının kiminle oynayacağına bakıp analizlerini yapıyor ve kendilerini bu yeni maçlara hazırlıyorlar.

Fikstürü incelemek adına kullanılabilecek olan farklı uygulamalar mevcut. Petrol Ofisi Sosyal Lig de bunlardan bir tanesi. Bir fantezi futbol oyunu olan Petrol Ofisi Sosyal Lig fikstürün en ayrıntılı haliyle görülebileceği uygulamalardan bir tanesi. Oyun için fikstür çok önemli olduğundan oyuncular kolayca takip edecekleri bir formda fikstürler sunuluyor. Bu durum oyunu oynamayı düşünmeyen kişilerin de fikstürü takip etmek için bu oyunu oynamasına sebep olmakta. Siz de fikstürü incelemek için bu harika oyunu tercih edebilirsiniz.

 

Fikstürü İnceleyenler Oyunun Lideri

Futbolu çok seviyorsanız daha önce futbol oyunlarını da oynamışsınızdır. İki farklı hobinin bir araya geldiği bu oyunlar herkes çok mutlu ediyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig de bu kategoride yer almakta. Günümüzün en popüler futbol oyunlarından bir tanesi olan Petrol Ofisi Sosyal Lig’de hem Süper Lig fikstürü inceleyebilir hem de bu muhteşem oyunun keyfini sürebilirsiniz.

Daha önce bu oyunu oynadığınız için oyuna dahil olmak istemeyebilirsiniz. Ancak oyunun oynanışı son derece kolay. Oyunda başarılı kişiler futbol bilgileri ile birbirinden ayrılıyor. Bunun dışında oyunu çok iyi bir şekilde oynamanın farklı bir yolu yok. Herkes en iyi kadroyu kurmak için çabalıyor ve kurulan kadrolar doğru ise diğer oyuncuların bu kadroları geride bırakması mümkün olmuyor.

7/24 Oyuna Girip Fikstür ve İstatistik İncelemelerini Yapın

Oyun içerisinde kadronuzu kurmadan önce Süper Lig fikstürü ve futbolcu istatistiklerini incelemeniz gerekli. Aksi halde başarılı bir kadro kurmanız neredeyse imkansız. Oyunun size kadro kurmak için verdiği süre son derece geni. Bu haftanın ilk maçı oynanmaya başladığı anda kadroda yapacağınız değişiklikler diğer haftayı kapsamaya başlıyor. Yeni haftanın ilk maçı başlayana dek değişikliklerine devam edebilirsiniz. Kısacası birbirini takip eden iki haftanın ilk maçları arasındaki zaman kadro kurmak için oyunculara ayrılan zaman oluyor.

Oyuncular bu süre zarfında günün 24 saati oyuna giriş yapıp futbolcu istatistiklerine ve fikstüre göz gezdirebilir. Oyunun bu bilgiler paylaşan kısmı her zaman açık oluyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig bir mobil oyun olduğu için istediğiniz her anda akıllı telefonunuzdan oyuna girip dilediğiniz bilgileri edebiliyorsunuz. Siz de bu avantajı yakalamak için uygulamayı vakit kaybetmeden indirebilirsiniz.

OPTA Verileri İle Belirlenen Futbolcu Puanları

Fantezi futbol oyunlarında kadroların başarısı futbolcuların maç performanslarına göre belirlenmekte. Haliyle oyunların futbolcu puanları hakkında bilgiler sunarken en doğru istatistikleri oyuna aktarması gerekli. Tüm istatistiklerin aktarımı sorunlu olmamakta. Ancak bazı durumlarda tartışmalı pozisyonlar olabiliyor ve bu durumda en doğru istatistiklerin oyuna aktarılması gerekli. Çünkü istatistikleri sunan kaynaklar incelendiğinde birbirinden farklı sonuçlar görülebiliyor.

Tüm dünyada futbol istatistiği dendiğinde akla ilk olarak OPTA gelmekte. Çok uzun süredir detaylı analizler ile futbolseverlere hizmet eden OPTA dünyanın en fazla kabul gören istatistik kurumları arasında yer alıyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig de tüm istatistiklerini direkt olarak OPTA’dan almakta. Böylece oyuncular fikstür ve oyuncu istatistiklerini incelerken en doğru adresten incelemelerini gerçekleştirmiş oluyorlar.

Fikstüre Göre Takımını Kur En Yüksek Puanı Sen Al!

Takımınızı kurup bu mücadelenin bir parçası olmak isterseniz ilk olarak taktiğinizi belirlemeniz gerekli. Belirlenecek olan bu taktik her hafta farklı olabilir. O haftaki TFF Süper Lig fikstürü incelendikten sonra kadronuzda yer vermek istediğiniz oyunculara göre bir taktik belirleyebilirsiniz.

Oyun içerisinde taktiğini belirledikten sonra he bir mevki için futbolcu tercihlerinde bulunmanız gerekli. Seçilen futbolcuların o mevki de oynayan futbolcular olması gerekiyor. Forvet hattında oynayan futbolcular defans hattında görev vermeniz mümkün olmamakta.

Futbolcuların ligde hangi takıma karşı oynayacaklarını inceledikten sonra futbolcu seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Rakiplerine üstünlük sağlayacağını ve haftayı galibiyetle kapatacağını düşündüğünüz futbolcuları seçerek kadronuzu kurmanız gerekiyor. Eğer böyle bir kadro kurarsanız başarı kesinlikle gelecektir.

Tarihin En Rekabetçi Futbol Fantezi Oyunu Sizlerle!

Futbol oyunlarında her zaman üst düzeyde bir rekabetten bahsetmek mümkün değil. Çünkü oyunların büyük bir kısmında yapay zekaya karşı oynuyorsunuz. Diğer oyuncular ile rekabet söz konusu olmuyor. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig yüz binlerce oyuncunun bulunduğu muhteşem bir oyun. Oyuncuların tamamı aynı amaç için mücadele veriyor ve bu durumda harika bir rekabet ortamı karşımıza çıkıyor.

Oyun içerisinde hem sezonluk büyük ödüller hem de haftalık ödüller var. Haftalık ödüller de hiç hafife alınacak ödüller değil. Ancak sezonun büyük ödülleri milyonlarca lira değerinde olduğundan haftalık ödüller biraz daha geri planda kalabiliyor. Siz de bu rekabetçi oyun içerisindeki yerinizi alıp tüm ödüllere talip olabilirsiniz.

Milyonlarca Lira Değerinde Ödül Fikstürü Sürekli Takip Edenleri Bekliyor!

Oyunun muhteşem ödülleri olduğunu daha önce de belirtmiştik. Düzenli bir biçimde fikstür takip eden ve en iyi kadroyu kurmayı başaran oyuncular haftalık ödüllerin sahibi oluyor. Haftanın birincisine PlayStation 5 ve FIFA hediye edilmekte. Her hafta 100 kişi 500 TL tutarında yakıt hediyesi de kazanıyor. Bu ödüller için tek bir haftada en yüksek puanı alan oyuncular arasında olmanız yeterli olacak.

Büyük sezon ödülünü kazanmanız içinse her hafta belirli oranda bir başarı elde etmeniz ve istikrarlı olmanız gerekli. Eğer bunu başarırsanız KIA Niro Hibrit otomobil sizlerin olacak. Üstelik bu harika otomobil hem ilk devrenin hem de ikinci devrenin lideri için toplamda 2 adet veriliyor. Hayatınızı değiştirecek olan bu otomobili kaçırmayın!

Futbol tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER