Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayFırıncılara Ucuz Un İçin Toplantı Gerçekleşti

Fırıncılara Ucuz Un İçin Toplantı Gerçekleşti

Belediye Başkanları, TMO Bölge Müdürü, Esnaf Temsilcileri bir araya geldi.

Dün ilimizde, bazı ilçelerin belediye başkanları ile Toprak Mahsulleri Ofisi Bölge Müdürü, Ticaret Müdürü ile Esnaf Oda Temsilcileri bir araya geldi. Gündem, fırıncı esnafına daha uygun koşullarda ve fiyatlarda un tedarik edilmesi oldu.

Toplantı kapsamında; Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı, Bekir Altan, TMO Bölge Müdürü Suat Ünlü, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Ticaret Müdürlüğü Temsilcisi Burhan Kahraman, Hatay Fırıncılar Odası Başkanı Nasrettin Bucak, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Senöz bir araya geldi.

Toplantıyı değerlendiren HESOB Başkanı Kadir Teksöz, şunları paylaştı:

Belediye Başkanlarımız, TMO Bölge Müdürümüz Ticaret Müdürümüz, Ticaret Odası temsilcileri, bütün ilçelerimizdeki Esnaf Odası temsilcileri ile geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdik. Fırıncı esnafımızın eline daha ucuza un geçmesi için, devletimizin ucuz fiyatla un fabrikalarına sağladığı buğday neticesinde yapılanlar, yapılması gerekenler, taleplerimiz, ayrıca fırıncı esnafımızın sıkıntılarını arz ettik.

Bu toplantıya katkı veren bütün Belediye Başkanımıza, TMO Müdürümüze ve mesai arkadaşlarına, un fabrikaları sahiplerine, Oda Başkanımıza sonsuz teşekkürler. Her şey halkımız, üretici esnafımız ve ülkemiz için.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER