Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaFlöre ve Kılıç Açık Turnuvası'nda Antakyalı Masal Madalya Aldı

Flöre ve Kılıç Açık Turnuvası’nda Antakyalı Masal Madalya Aldı

Ankara’da faaliyeti süren Mat Bilim Eğitim Kurumları kurucusu ve sahibi Antakyalı İlker İhsan Nafile ve Rabia Türker Nafile’nin kızları Masal Nafile Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Eskrim Federasyonu 2021- 2022 yılı faaliyet takviminde yer alan U10 – U12 – U14 Flöre ve Kılıç Açık turnuvaları 16 – 19 Kasım 2021 tarihleri arasında Kocaeli ilinde yapıldı. Daha önce Adapazarı’nın kurtuluşunun 100. Yılı Eskrim Türkiye Şampiyonasında Masal Nafile bronz madalya almıştı. Başarılarına yenisini ekleyerek çalışmalarına devam etmektedir.

Kocaeli’de gerçekleştirilen ‘U10-U12-U14 Flöre ve Kılıç Açık Turnuva’nın son gününde U10 Kızlar ve U12 Erkekler Kılıç kategorisinde madalyalar sahibini buldu. Karşılaşmalar sonucu; Didem Güner (Olympia Eskrim SK) ve Ziya Arda Osmanağaoğlu (Parat Ripost SK) altın madalya elde eden isimler oldu.

Kızlarda; Fatıma Eslem Ergül (Darıca JSK) gümüş, Simay Asya Akyüz (Manisa B. B. SK) ve Masal Nafile (Olympia Eskrim SK) 3. olarak bronz madalya kazandı. Suzan Salman (ICT SK) 5., Ece Kanlı (ANOKES SK) 6., Elif Vera Katran (Manisa B. B. SK) 7. ve Beren Kürek (İzmir ferdi) 8. sıranın sahibi olarak bronz madalya kazandı.

Erkeklerde ise ANOKES SK sporcuları Selim Ertürk Coşkun gümüş, Can Özerdem ve Deniz Osman Samsa 3. olarak bronz madalya kazandı. Aynı kategoride; Emir Karagülle (ICT SK) 5., Tuna Çulhacı (Eskişehir Demirspor K) 6., Vişnelik TESK sporcuları Alp Metin Akpınar ve Ada Ergen turnuvayı 7. ve 8. sırada tamamlayarak bronz madalya elde etti.

Dereceye giren sporcular madalyalarını; TEF Teknik Kurul Üyesi Ali Yasin Bayram’ın elinden aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER