Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberFlytürk Havacılık Planetaryum ile Öğrencileri Büyüledi

Flytürk Havacılık Planetaryum ile Öğrencileri Büyüledi

Havacılık, Uzay ve Teknoloji alanlarında Hatay’da ilk etkinlik düzenleyen Flytürk Havacılık, Arpagedik ilköğretim Okulu’nda tüm öğrencilere inanılmaz anlar yaşattı. Planetaryum (uzay çadırı) ile öğrencileri büyüleyen Flytürk Havacılık, öğrencilere havacılığı sevdirmeyi amaçlıyor.

Flytürk’ten Dev Etkinlik

360 derece projeksiyon sistemi ve kubbeli olan uzay çadırında kendilerini uzayda hisseden bilime meraklı öğrenciler, uzayla ilgili bilgi sahibi veren filmler izledi. Yamaç Paraşütü,Drone ve Planetaryum (uzay çadırı) etkinlikleri düzenleyen Flytürk Havacılık, çocukların unutamayacağı anlara imza attı.

Arpagedik ilköğretim Okulu’nda Flytürk Havacılık Etkinliği

Hatay’da ilk etkinlik düzenleyen Flytürk Havacılık, Arpagedik ilköğretim Okulu’nda tüm öğrencilere ara yıl tatili hediyesi verdi. Okulların ara yıl tatiline girmesi ile birlikte artan sosyal projelere bir yenisi de Flytürk Havacılık’tan geldi.

Flytürk Havacılık, Arpagedik ilköğretim Okulu’nda Yamaç Paraşütü,Drone ve Planetaryum (uzay çadırı) etkinlikleri düzenledi. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN, Arsuz ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ ile diğer okulların Müdür ve Öğretmenleri iştirak etti.

Planetaryum’da 40-50 kişinin aynı zamanda film izleme kapasitesi bulunuyor. Toplamda 400 öğrencinin katılım gösterdiği uzay etkinlikleri çocukları hem bilgilendirdi hem de eğlendirdi.

Höyük, Gözcüler, Işıklı, Yukarıkepirce, Kepirce, Haymaseki, Yenimahalle, Akçalı, Avcılarsuyu Değirmendere öğrencileri ara yıl tatiline eğlenceler ile başlamış oldu.

Fatih Tosyalı’da Öğrencilere Lunapark Bileti Dağıtmıştı

Geçtiğimiz günlerde İskenderun Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kaymakamlık arasında “sosyal belediyecilik anlayışı” çerçevesinde protokol imzalanmıştı. Söz konusu protokol görüşmesinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Milli Eğitim Bakanlığı Vekili yer almıştı.

Protokol kapsamında öğrencilerin ara tatilde eğlenmeleri için her öğrenciye 2 adet lunapark bileti dağıtılmıştı.

Sosyal projeler kapsamında öğrencilerin ara yıl tatilinin dolu dolu geçmesi bekleniyor.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER