Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiFransa'dan Gelen ve Karantina Otobüsünden Alınan 2 Yolcu Karantinaya Alındı

Fransa’dan Gelen ve Karantina Otobüsünden Alınan 2 Yolcu Karantinaya Alındı

İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Fransa‘dan gelen iki yolcunun karantina otobüsünden alınması”yla ilgili soruşturma başlatıldı. Başsavcılık, Fransa’dan gelen iki yolcunun karantina otobüsünden alınmasının ardından harekete geçerek “karantina tedbirlerine aykırı davranılması” suçundan soruşturma başlattı.

Fransa’dan Gelen ve Karantina Otobüsünden Alınan 2 Yolcu Hem Karantinaya Alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fransa’dan gelen iki yolcuya ilişkin, “Karantinaya götürülen yolcuları taşıyan otobüsten inen bir yolcu ve yine onun gibi Kıbrıs aktarması olan ikinci yolcu karantinaya alındı.14 gün karantina altında kaldıktan sonra Kıbrıs’a gönderilecekler” sözlerine yer verdi.

KKTC Müdürü Mustafa Sofi’nin Kızı, Polis Eşliğinde Karantina Aracından İndirilmişti

Fransa-Paris’ten gelen yolcuların bulunduğu karantina otobüsü polis ekipleri tarafından durduruldu. İçinde bulunan KKTC Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi’nin kızı, polis eşliğinde karantina aracından indirildi. Demirören Haber Ajansı (DHA) Kıbrıs Temsilcisi Sefa Karahasan, olayın büyümesinin ardından Mustafa Sofi ile konuştuğunu Twitter hesabından yazarak, Sofi’nin “Kızım transit olarak ülkesine geliyordu. Otobüsten alınarak transit olarak Kıbrıs’a gönderildi. Anavatan Türkiye’ye yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kızım ülkesinde karantina altına alınacak” dediğini aktardı

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER