Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiFSM Yurdundaki Öğrencinin, Umreden Gelecekler için Dolabında Bıraktığı Manidar Not

FSM Yurdundaki Öğrencinin, Umreden Gelecekler için Dolabında Bıraktığı Manidar Not

Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu‘nda bir öğrencinin umreden gelecek vatandaşlar için dolabında bıraktığı not, dikkat çekti. Yurt dışından gelecek ve 14 gün boyunca gözetim altına alınacak vatandaşlar için tahsis edilen öğrenci yurtlarından Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu’nda belirli aralıklarla dezenfekte çalışması yapılıyor.

Yurttaki Öğrencinin Umreden Gelecekler için Dolabında Bıraktığı Manidar Not

Avrupa’dan gelecek olan vatandaşlar için İstanbul’da tahsis edilen üç öğrenci yurdunda belirli aralıklarla dezenfekte çalışması yapılıyor. 14 gün boyunca gözetim altında kalacak vatandaşların oda ve yurdun çeşitli bölümlerinde özel kıyafetli ekipler öğleden sonra dezenfekte çalışması yaptı.

Öğrenciden Umreden Dönenler için Temizlik Malzemeleri ve Not

3 bin 200 kişilik bin 72 odanın bulunduğu Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu’nda bir öğrencinin yurt dışından gelecekler için dolabına bıraktığı geçmiş olsun notu ise dikkat çekti. Konakladığı yurtta umreden gelecek vatandaşların kalacağını düşünen ve dolabına kolonya, deodorant, sabun, temizlik süngeri bırakan öğrencinin bıraktığı notta “Allah umre ibadetinizi kabul eylesin. İnşallah hayırlı haberlerle ayrılırsınız buradan. Kolonya ikramımız olsun. Duanıza talibiz. Allah’a emanet olun. Buzdolabımız biraz pis. Biz de yeni gelmiştik odaya, kusura bakmayın. Selametle kalın” ifadelerine yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER