Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzFüsün Sayek Etkinlikleri sürüyor

Füsün Sayek Etkinlikleri sürüyor

Türk Tabipleri Birliği (TTB) eski Başkanı Dr. Füsun Sayek, Arsuz´da düzenlenen 17. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri ile anılıyor.

Füsun Sayek 17. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri bu yıl Arsuz Çocuk Korosu ve Arsuz Genç Yetenekler konserleriyle başladı. Etkinlikler, depremde ağır hasar gören İskender Sayek Kültür ve Sanat Evi yerine Arsuz Çayı kıyısında konteynerlerden oluşturulan Arsuz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

.

Etkinlikler 18 Ağustos Cuma günü saat 18.00’de ’Arsuzlu bir kitap tanıtımı’ bölümünde Talin Azar “Ev, İskenderun Sancağı, 1934’ kitabını anlatacak. 19 Ağustos Cumartesi günü ise 14.00-17.00 saatleri arasında Afet Sonrası Tıp Eğitimi çalıştayı gerçekleştirilecek.

Etkinlik programında 2 konser

Söyleşi, panel, çalıştayların yanı sıra etkinliklerde bu yıl da 2 konser programı bulunuyor. Turan Kopuk’un gitar dinletisi 16 Ağustos Çarşamba günü Arsuz Nehri kısısındaki Gondol Restaurant’ın bahçesinde gerçekleştirilecek. 22 Ağustos salı günü ise Görkem Ezgi Yıldırım (Soprano), Arda Aktar (Bariton), Ayça Yılmaz (Piyano) üçlüsünün Günbatımı Dinletisi’nde Arsuz Otel’de yapılacak.

Çocuklar bu yıl da etkinliklerde var

Füsun Sayek 17. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nde çocuklar bu yıl da unutulmadı. Arsuz Çocuk Korosu ve Arsuz Genç Yetenekler konserleriyle başlayan etkinlikler, 09-10-11 Ağustos tarihlerinde 05-12 yaş grubuna yönelik oyunlarla-şarkılarla İngilizce etkinliğine ayrıldı. 14-15 ve 18 Ağustos’ta 5-6-7-8. sınıflara yönelik sosyal ve psikolojik farkındalık eğitimleri yürütülecek.

Gençlerle 2 atölye

Gençlik Atölyelerinde E-Ticeretle İlgili Bilmeniz Gereken Her Şey’i Murat Erdör aktardı. 19 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00-13.00 saatleri arasındaki Girişimcilik Atölyesi’nde ise Mesut Bilgili olacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER