Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıFutbol Dünyasında Teknik Adamlar Harcanıyor

Futbol Dünyasında Teknik Adamlar Harcanıyor

Süper Lig sekizinci haftasını tamamlarken futbol dünyası da değişen teknik direktörleri saymakta zorlanıyor. Şu ana kadar tam olarak beş takım teknik direktörünü değiştirdi. Bunlardan bazıları değişikliğin sebebini performansın kötü olması olarak açıklarken bazı takımlar da teknik direktörü ile fikir çatışması yaşadığını belirtti.

Bu takımlardan birisi de Trabzonspor oldu. Daha önce Trabzonspor’a başarı kazandırmış olsa da bordo mavili takım Eddie Newton’la yollarını ayırmaya karar verdi. Sonrasında ise Abdullah Avı ile bir antlaşma imzaladı ve iki buçuk yıl boyunca onunla çalışmaya karar verdi.

Antalyaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Diğerleri

Antalyaspor takımı hem sonuçlar hem de fikir çatışması nedeniyle Tamer Tuna ile yollarını ayırdı. Onun yerine sözleşme imzalanan isim ise Ersun Yanal.

Kasımpaşa ise Trabzonspor karşılaşmasında oldukça başarılı bir sonuç alınmasına rağmen Kerem Altıparmak’ın görevine son verdi. Bu kararın arkasındaki nedenin ise yönetim ve Altıparmak arasındaki fikir ayrılığı olduğu söylendi. Mert Nobre’de sekizinci hafta itibariyle görevden alınan teknik direktörlerden birisi oldu.

Gençlerbirliği takımı aynı zamanda kendi kadrosunda eski bir oyuncu olan Nobre’yi bu sezon tek bir galibiyet almasından dolayı görevinden aldı. Yedinci haftada teknik direktörünü değiştiren takımlardan bir diğeri Kayserispor. Bu takımda da Bayram Bektaş’ın yerine Samet Aybaba getirildi. Bu ayrılıkta ise takımın toplam yedi maçta sadece iki galibiyet ve beş yenilgi almasının yattığı söyleniyor. 1xbet giriş yapın ve kazanın. 1xbet artık siz de kazanabilirsiniz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER