Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelFutbolda "Milli İttifak…"

Futbolda “Milli İttifak…”


Türkiye’de erken seçim için Milli İttifak etrafında buluşan dört siyasi parti Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenledikleri Milli ittifak adlı futbol turnuvasında da bir araya geldi.

HP, İYİ Parti, DP (Demokrat Parti) ve SP (Saadet Partisi) gençlik kolları 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde dörtlü futbol turnuvası düzenledi.

Karaağaç Arena halı sahada düzenlenen futbol turnuvasına katılan tüm siyasi partililer bir arada kaynaşırken parti yöneticileri de gençlerle birlikte halı sahada top oynadı.

Cumhuriyet Halk partisi İskenderun ilçe yöneticisi Yılmaz Akbay Genel anlamda siyasi partiler arasında böyle bir ittifak bulunduğunu hatırlatarak “Şimdi de İskenderun’da Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı dolayısıyla bir turnuva düzenledik. Siyasetten uzak sporda da bir arada bulunmaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtiyorum” dedi.

İYİ Parti İskenderun ilçe Başkanı Hakan Onfidan ise Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kollarının düzenlemiş olduğu bu turnuvaya katılarak katkı verdiklerini belirterek “Haftanın önemini ve manasını belirtmek amacıyla böyle bir sosyal etkinlik düzenledik. Bu etkinliklerin ileriki zamanlarda daha da artmasını istiyoruz. Çünkü biz her ne kadar siyasi partilerin temsilcileri olsak te her zaman birbirimizin yüzüne bakan insanlarız. Siyaseti bir kenarı bırakıp sosyal ortamlarda da birlikte olduğumuz zaman inanıyorum ki halkımız bir birine daha çok kenetlenecektir daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu şu günlerde bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.

HALI SAHADA DP’YE CHP’Lİ DESTEĞİ

Dörtlü turnuvanın ilk karşılaşması CHP ile DP arasında oynandı. Ancak DP de sahaya eksik futbolcuyla çıkınca, CHP’lı gençlerden takviye yapılarak maça başlandı. Gecenin ikinci maçında ise Saadet Partisi ile İYİ Parti karşı karşıya geldi. Sahada galibiyetten başka bir şeyi düşünmeyen siyasetin temsilcileri dostluğu da elden bırakmayarak maçları centilmenlik çerçevesinde tamamladılar. Oynanan maçlar CHP-DP: 10- 8, Saadet partisi- İYİ Parti: 14-6’lık skorla sonuçlandı. Oynanacak olan final maçından sonra ise şampiyon belli olacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER