Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporFutsal (Salon Futbolu) sporcularından Başkan Yaman'a ziyaret

Futsal (Salon Futbolu) sporcularından Başkan Yaman’a ziyaret

FIFA ve UEFA tarafından tanınıp desteklenen Futsal’ın (Salon Futbolu) Hatay’daki başarılı ekiplerinden Orhanlı Ortaokulu Futsal takımı, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ı ziyaret ederek, Niğde’de yapılacak grup şampiyonası ile ilgili bilgiler verdi.

Okul Müdürü Bereket Şat, Orhanlı Mahallesi Muhtarı Cabir Topaloğlu, Antrenör ve aynı zamanda Beden Eğitim Öğretmeni Serhat Gözel ile Futsal takımından bir grup sporcu, elde ettikleri Hatay ikinciliğinin ardından 1 Mart’ta Niğde’de yapılacak grup şampiyonası hakkında bilgi verdiler.
1920’lerde Güney Amerika’da çıkıp, özellikle Brezilya futbolu ile ilişkisi olan doğal yetenekler ve oyun stili ile vasıflandırılan Futsal’ın ülkemizde de yaygınlaştığını ifade eden Antrenör Serhat Gözel, “Futsal, küçük bir alanda rakiplere yakın oynamak, oyuncuları çok hızlı düşünme ve karar vermeye teşvik eden bir spor dalı. Çabuk düşünme gibi bir zeka oyunu. Okulumuz takımı bu konuda yetenekli bir takım. 1 Mart’ta Niğde’de yapılacak grup şampiyonasından eli boş dönmemek için hazırlıklarımızı tamamladık. Hedefimiz Niğde’de şampiyonluk” diyerek, grup şampiyonasına 11 il takımının katıldığını söyledi.
Defne ilçesindeki spor kulüplerinin diğer ilçelere göre sayıca fazla olmasının önemine değinen Başkan Yaman, “Aslanlar gibi gençlerimizin spora ilgi duyması, farklı branşlarda başarılı sonuçlar elde etmeleri takdir edilecek bir durumdur. Elde ettiğiniz başarılar Defne halkımızın övüncüdür. Sizleri yürekten kutluyorum. Ancak bu başarı yetmez, başarının devamını getirmeniz gerekir. Sizden şampiyonluk bekliyoruz” diyerek, ziyaretin anısına kitap armağan etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER