Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelenGAPİ Etkinliklerine Devam Ediyor

GAPİ Etkinliklerine Devam Ediyor

Belen Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu (GAPİ), renkli ve farkındalık oluşturan etkinliklere imza atarak çocukların ve velilerin takdirini toplamayı sürdürüyor.

Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulu Müdürü Mehmet Dönmez ve Müdür Yardımcısı Mahir Kalender, her hafta farklı ve sıradışı etkinlikleri hayata geçirerek, eğitimde başarı çıtasını her geçen gün yükseklere taşıyor.


Okulda gerçekleştirilen resim workshop etkinliğinde, öğrenciler yeteneklerini sergiledi. Minik yüreklerin görsel yeteneklerini ve sanatını geliştiren etkinliklere imza atan Resim Öğretmeni Gülcan Doğruel eşliğinde ana sınıfı ve birinci sınıfı öğrencileri, resim workshop etkinliğinde bulundu.

Resim Öğretmeni Gülcan Doğruel, etkinlik sonunda en iyi resim yapan 1 öğrenciye 3 ay boyunca kendi atölyesinde ücretsiz kurs, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere de pastel boya hediye etti. Etkinliğin sonunda Okul Müdürü Mehmet Dönmez ve Müdür Yardımcısı Mahir Kalender, öğrencilerin sanatsal yönlerinin gelişimine katkıda bulunan Resim Öğretmeni Gülcan Doğruel’e teşekkür ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER