Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGastronomi Şehri Hatay Turist Rehberlerini Ağırladı

Gastronomi Şehri Hatay Turist Rehberlerini Ağırladı

Dünyada bulunan 27 gastronomi şehrinden biri olan Hatay’ın tanıtımı için yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda etkinliğe ve girişime imza atan Hatay Tanıtım A.Ş. tarafından Gaziantep’ten gelen turist rehberleri ağırlandı.

Gastronomi Şehri Hatay Turist Rehberlerini Ağırladı

Hatay’da Gaziantep bölgesel turist rehberleri odasının gerçekleştirdiği UNESCO yaratıcı şehirler gurme ve gastronomi uzmanlığı semineri devam ediyor. Hatay’da bu kapsamda çeşitli illerden katılan profesyonel turist rehberleri bölgenin Gastronomi değerlerinin tanıtılması için 2 gün boyunca Hatay’da çeşitli etkinlikler yaptı.

Sveyka Restaurant, Hatay Lezzetlerini Tanıttı

Gastronomi Şehri Hatay Turist Rehberlerini Ağırladı

Hatay Tanıtım A. Ş katkılarıyla Sveyka Restaurant’ta, atölye ve tadım çalışmaları, farklı menülerin değerlendirilmesi gibi ekinlikler kapsamında Hatay’a özgü yöresel yemeklerden innep kebabı, kabak borani ve ekşili çorba yemeği yapılarak katılımcılara ikram edildi.

Hatay Tanıtım A.Ş. “Gaziantep’ten gelen turist rehberlerine Hatay’ı tanıttık. Hatay’ın tanıtımı için çalışmalara devam edeceğiz. İnanıyoruz Hatay bölgenin ve ülkemizin parlayan yıldızı haline gelecektir” sözlerini dile getirdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER