Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunGazeteci Murat Ağırel, İskenderun'da Söyleşi Gerçekleştirecek

Gazeteci Murat Ağırel, İskenderun’da Söyleşi Gerçekleştirecek

Sosyal Haklar Derneği İskenderun Temsilciliği, araştırmacı gazeteci-yazar Murat Ağırel ile “Parsel Parsel Türkiye” konulu imza ve söyleşi gerçekleştirecek.

Söyleşi 12 Şubat 2022 Cumartesi günü saat: 13:00’te İskenderun HATSU Toplantı (Çay Mah. Raif Paşa Cd. No. 3) salonunda yapılacak. Söyleşiden sonra Ağırel, okurlarının kitaplarını imzalayacak. Araştırmacı Gazeteci/Yazar Murat Ağırel, köşe yazılarında ve kitaplarında genellikle Türkiye’deki yolsuzluk iddialarını araştırıp yazmaktadır. Belgelere dayalı yaptığı araştırmalar sonucunda yazdığı yazılar ve kitaplar büyük yankı uyandırdı.

Ağırel, yazılarıyla ve yaptığı araştırmalarla 2019 yılında Uluslararası Şeffaflık Derneği tarafından ‘Medya’ dalında Şeffaflık Ödülü’ne layık görüldü. Aynı yıl Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından ‘Yılın Gazetecisi’ ödülünü aldı. 2020 yılında Basın Konseyi tarafından ‘2020 Basın Özgürlüğü Ödülü’nü ve TMMOB (Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası tarafından ‘Emre Madran Dayanışma Ödülü’nü aldı. Ayrıca Murat Ağırel, 2021 yılında Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından verilen ‘Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Ödülü’ sahibi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER