Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberGazeteci Nazire Gülenay; Kovıd’in Canını Ben Aldım!

Gazeteci Nazire Gülenay; Kovıd’in Canını Ben Aldım!

Emekçi gazetecilerden, aktivist Nazire Gülenay, yaklaşık 15 gün önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi olduğu hastaneden taburcu oldu.

Dün sabah İskenderun Devlet Hastanesi’nden taburcu edildiğinde, kalabalık bir ekiple uğurlanan Nazire Gülenay, Kovid’in, ihmale gelmeyecek sinsi bir hastalık olduğunu ve 3 Biontech aşısı olmasına rağmen yakalandığı bu süreçte çok büyük sıkıntılar yaşadığını kaydetti. Nazire Gülenay, sağlığına kavuştuktan sonra taburcu olduğu hastane kapısından çıkarken de, “Kovid’in canını ben aldım” dedi.

Herkesi aşı olmaya ve maske takmaya çağıran Nazire Gülenay, 3 Biontech aşısı olduğunu hatırlattı ve yaşadığı süreci şöyle anlattı:

“Tedbirlerinizi ihmal etmeyin, sağlıklı beslenmemize ise lütfen dikkat edelim. Yaklaşık 10 gün önce Kovid’e yakalandım. Evde üç gün boyunca ateşler içinde kalarak! Öksürüğe bağlı, burnumdan ve ağzımdan kan gelmesi, üşütmeden kaynaklı titreme, boğaz ağrısı, kas yorgunluğu ve artık tüm bunların acısına artık dayanamayıp, İskenderun Devlet Hastanesi’ne gittim.

20.03.2022 tarihinde PCR testim pozitif çıkınca, Başhekim Veysel Yıldırım’ın desteğiyle, hastaneye Kovid bölümüne yatırıldım. Kovid konusunda oldukça uzman ve çok başarılı bir isim olan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ferit Zuhur başta olmak üzere, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım ve tüm sağlık emekçilerine, çalışanlarına yürekten teşekkür ederim.

Sağlık emekçileri ve çalışanları, tüm gücüyle Koronavirüse karşı mücadele ediyor. Benim için çok zor ve acı dolu bir süreci sayelerinde atlatmış oldum. Benim gibi Korona virüsle ve diğer önemli hastalıklarla mücadele eden tüm hastalara acil şifalar diliyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER