Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGazeteciler “İSDEMİR” İftarında Buluştu

Gazeteciler “İSDEMİR” İftarında Buluştu

İskenderun Körfezi havzası ile Türkiye’nin lokomotif demir çelik tesisi İsdemir’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar daveti üst düzey yönetim ile basın mensuplarını buluşturdu.

Rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavisi devam eden İsdemir A.Ş. Genel Müdürü Recep Özhan’ın katılamadığı iftar programına İşletmeler Genel Müdür yardımcısı Şafak Çapar ile üst düzey yöneticileri ve İnsan Kaynakları biriminin çalışanları basın mensuplarını ağırladı.

İsdemir Palmiye Restorandaki iftar programında basın mensuplarının masalarına İşletmeler Genel Müdür yardımcısı ve diğer Genel Müdür yardımcıları birer birer masalarda oturarak karşılıklı sohbet etme imkanı da buldular.

Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar, bir ramazanda iftar programıyla bir araya geldiklerini ifade ederek “Geçenlerde vefat eden Adnan Tink aramızdan bulunmuyor, Allah ruhunu şad etsin. Bu arada Recep beyin de çok çok selamı var. Sıhhatiyle ilgili durumu iyi, birkaç ay içinde de bizim aramıza dönecek. Sürekli beraberiz, her gün görüşüyoruz. Bu akşamki yemek için de hepinize selamını söyledi. Bir de şunu iletti, ‘sen bir açıklama yapma, ben geldiğimde toptan açıklama yapacağım’ dedi. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki Ramazan’da hep beraber Recep beyin de katılacağı bir iftar yemeğinde beraber oluruz” diye konuştu.

Basın mensupları ile İsdemir A.Ş. üst düzey yetkilileri, iftar programı süresince karşılıklı olarak gerek güncel gündem, gerekse yöre ve ülke ekonomisi konusunda sohbet ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER