Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberBaşkan Savaş"Gaziantep Stadına 250 bin lira ödedik"

Başkan Savaş”Gaziantep Stadına 250 bin lira ödedik”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Atakaş Hatayspor’un, Medipol Başakşehir ile oynayacağı maç için Gaziantep Kalyon Stadı’na kiralama bedeli olarak 250 bin lira ödettirilmek zorunda kaldığını açıkladı.


Aynı zamanda Hatayspor’un Onursal Başkanı olan Başkan Lütfü Savaş, dün gerçekleştirilen Hatay Büyükyehir belediye Meclisinde, yaptığı konuşmada, meclis üyelerine bilgi vererek, Antakya Atatürk Stadının tüm eksiklerinin giderilmesine rağmen, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ligin ilk haftasında oynayacakları maçın Gaziantep Kalyon Stadı’na alındığını söyledi.
Antakya Atatürk Stadındaki tüm çalışmanınTürkiye Futbol Federasyonunun isteği doğrultusunda tamamlandığını belirten Başkan Savaş, “Medipol Başakşehir maçını sahamızda oynayacak olmanı heyecanını yaşıyorduk. Çünkü stadımızda hiçbir eksik yoktu. Ekiplerimiz gece-gündüz çalışarak, lige yetiştirilmesi için büyük bir çaba harcadı ve büyük bir heyecanla her şey tamamlandı. TFF’den gelen karar ile hepimiz büyük bir hayal kırıklığı yaşadık” diye konuştu.
BİZİM STADIMIZ VAR İKEN BAŞKA STATTA OYNAMAK İÇİN 250 BİN LİRA ÖDEDİK
Antakya Atatürk Stadı’nın aydınlatma sorununun da giderildiğini ve zeminin pırıl pırıl hale getirildiğini ifade eden Başkan Savaş, “Her yönüyle hazır bir stadımız var iken, Türkiye Futbol Federasyonu bizi Gaziantep Kalyon Stadında oynamaya mecbur ederek, saha kiralama bedeli olarak da 250 bin lira ödemeye mahkum ettiler. Bu kararın neye göre alındığını bilmek istiyoruz ve bize mutlaka izahatı yapılmalıdır. Çünkü bizim stadımızın hiçbir eksiği yoktu. Geldiler ve incelediler, ‘burada maç oynanır’ dediler. Sonra fikir değiştirdiler. Bunu anlamakta güçlük çekiyoruz” diye konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER