Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiGaziantep'ten Antalya'ya Tayini Çıkan Buket'i Kayınbabası 6 Yerinden Bıçakladı

Gaziantep’ten Antalya’ya Tayini Çıkan Buket’i Kayınbabası 6 Yerinden Bıçakladı

Gaziantep Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi‘nde sağlık memuru olarak görev yapan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Buket S’nin tayini Antalya‘ya çıkınca kayınbabası tarafından bıçaklandı.

Öldürülmekten korktuğunu belirten Buket S’nin eşi Mehmet S. 9 ay önce uyuşturu madde kullanma ve bulundurma suçundan cezaevine girmişti. Eşinden ayrılma kararı alarak tayinini isteyen Buket’in tayini Antalya’ya çıktı.

Tayini Çıkan Buket S, 6 Yerinden Bıçaklandı

Eşi cezaevine girdikten sonra kayınbabası Mahmut S.’nin oturduğu 2 katlı müstakil evde yaşamaya başlayan Buket S, tayinin çıkmasının ardından eşyaların toplamaya başladı. Gelinin başka şehire gitmesini istemeyen kayınpederi Mahmut S., Buket S’yi evinin önünde 6 yerinden bıçaklandı.

Kayınbabasının 6 Yerinden Bıçakladığı Buket S, 4 Gün Yoğun Bakımda Kaldı

Ambulansla Doktor Ersin Aslan Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Buket S, 4 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde 4 gün kaldı. Gözaltına alınan Mahmut S., emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Tayini Çıktığı için Bıçaklanan Buket: “Devlet Beni ve Çocuklarımı Koruma Altına Alsın”

Hastaneden taburcu olduktan sonra 1 ve 3 yaşındaki 2 oğlunu alarak tayininin çıktığı Antalya’ya yerleşen Buket S “Ben hastanede sağlık memuru olarak çalışıyorum. Eşim cezaevine girdikten sonra tayin istedim. Tayinim çıkınca da evdeki eşyalarımı topladım. Bu sırada kayınbabam gitmemi engellemek istedi. Ben gitmek istediğimi söyleyince de 6 yerimden bıçakladı. Hastanede 5 saatlik ameliyatın ardından 4 gün yoğun bakımda kaldım. Şu anda can tehlikemin olması nedeniyle çok korkuyorum. Ben ve çocuklarımın devletimiz tarafından korumaya alınmasını istiyorum. Beni bu hale getirenlerin de en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” sözlerinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER