Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaYayladağGaziler Günü Yayladağ'da Törenle Kutlandı

Gaziler Günü Yayladağ’da Törenle Kutlandı

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile gün boyu organize edilen Gaziler Günü programında çelenk sunma, ev ziyaretleri ve Yayladağı Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Yayladağı Kaymakamlığı tarafından organize edilen Gaziler Günü programına Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, İlçe Tabur Komutanı P. Bnb. Umut Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ramazan Kör, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Protokol Üyeleri,  şehit ve gaziler dernek başkanları ve üyeleri katılım gösterdi.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, günün anlam ve önemi hakkında gazilerle hasbihal ederek şu açıklamalarda bulundu: “Gazi olmak kolay değil. Şehitlerimiz nurlanmış, gazilerimiz onurlanmış askerdir. Gazilik şehitlikten sonraki en güzel makamdır. Yüreklerindeki vatan, bayrak, millet aşkı ile tarihe destan yazan Kahraman Gazilerimizin günlerini en içten dileklerimle kutlarım. Bu vesile ile bir kez daha şehitlerimiz ve ahirete göç eden gazilerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER