Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGELECEĞİN SİNEMACISI BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜL

GELECEĞİN SİNEMACISI BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜL

Türkiye genelinden Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin çektiği kısa filmler, 27-28-29 Nisan tarihlerinde İstanbul‘da düzenlenen Bahçeşehir Koleji Kısa Film Festivali‘nde seyirciyle buluştu. Jüri koltuğunda BKM oyuncularından Atakan Çelik, Safa Sarı, Cihan Talay, Burcu Gönder ve Gülhan Tekin oturduğu festivale Bahçeşehir Kolejinin 250 öğrenci, 44 kısa filmle katıldı.

Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü öğrencileri Defne Avcı, Duru Hayzaran, Elif Aslan, Doğa Güvercinci, Selin Kör, Defne Fırıncıoğulları, Kerem Ege Yurdakul ve Merve Duran kendilerinin yazıp, yönetip oynadığı filmleri “Bilmediğin Bir Şey Var” ile 44 kısa film arasında Özel Mansiyon Ödülünü layık görüldüler. Başrolünde 3. sınıf öğrencisi Deniz Örak’ınoynadığı filmleri ile öğrencilerizleyicilere başarının engel tanımadığı mesajını verdiler.

Festival boyunca öğrenciler; Yönetmenlik Atölyeleri, Senaryo Yazım Teknikleri ve Metin Uyarlama Atölyeleri, Seslendirme Atölyeleri, Kamera Önü Oyunculuk ve Doğaçlama Atölyesi ile sinemaya dair bilgi ve becerilerini geliştirdi.


RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER