Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGelecek kaygısı olmadan YAŞAMAK İSTİYORUZ... .

Gelecek kaygısı olmadan YAŞAMAK İSTİYORUZ… .

TTB-Hatay Tabip Odası, Eğitim-Sen Hatay Şubesi, SES Hatay Şubesi, BES Hatay İl Temsilciliği, Tarım Orkam-Sen Hatay İl Temsilciliği, Hatay TMMOB İl Koordinasyonu ve DİSK/Genel İş Hatay Şubesi tarafından Antakya Ulus Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasında, günden güne gasp edilen haklar ve kötüleşen çalışma koşulları protesto edildi.
Hatay İş Güvencesi Platformu adına basın açıklamasını okuyan, Hatay Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Aras, herkesin ortak beklentisinin altını çizdi ve “Baskılar, sürgünler durdurulsun, cezalar iptal edilsin” dedi.
Bugün gelinen noktada yaşananlara işaret eden Aras, “Sürekli bir değişim ve yeniden yapılanmadan bahsedilmektedir. İşin ilginç yanı bu değişimlerden hiç birisi çalışana ve halka iyi yönde yansımamaktadır. Günden güne haklar gasp edilmekte, çalışanların koşulları kötüleşmekte, gelecek umutları yok edilmeye çalışılmaktadır. Toplumun ihtiyaçlarını karşılayacak düzenleme, organizasyon ve yatırım yapmak yerine, hak talebinde bulunan ya da en doğal –yasal anayasal haklarını kullananlara ciddi yaptırımlar, baskılar, cezalar uygulanmaktadır” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER