Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay"Gelecek Nesiller Hatayspor'la Büyüsün"

“Gelecek Nesiller Hatayspor’la Büyüsün”

Atakaş Hatayspor Kulübü, iç saha maçlarına öğrenciler alınmaya başlanacağı için Antakya Ekinci Atatürk Ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştirildiğini belirtti.

Atakaş Hatayspor Kulübü’nün internet sitesinde yayınlanan açıklamada, “Yeni nesiller Hatayspor sevgisiyle büyüsün” vurgusu yapılarak şu ifadelere yer verildi:
“Yönetim kurulumuzun aldığı kararla tüm iç saha maçlarımızda şehrimizin her yerinden öğrencilerimizi ağırlamaya başlıyoruz. Sağlık Kurulunun ve Türkiye Futbol Federasyonunun belirlediği stadyuma giriş kriterlerine uygun 12 yaşından büyük ve aşı takvimini tamamlamış öğrencilerimizi Atakaş Hatayspor olarak ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz ve Teknik Direktörümüz Ömer Erdoğan, ilk olarak Ekinci Atatürk Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere ve okul yönetimine stadyuma giriş kriterleri hakkında bilgi verdiler. Okul yönetimlerinin belirleyeceği isim listeleriyle tüm iç saha maçlarımızda şehrimizin her noktasından öğrencilerimizle Yeni Hatay Stadyumu’nda buluşacağız.

Sağlık Kurulunun ve Türkiye Futbol Federasyonunun belirlediği stadyuma giriş kriterlerine uygun 12 yaşından büyük ve aşı takvimini tamamlamış öğrencilerimizin passolig kartları olma şartıyla, biletleri kulübümüz tarafından yüklenecek, böylece yeni nesiller Atakaş Hatayspor sevgisiyle büyüyecek.

Ekinci Atatürk Ortaokulu’na ziyaret gerçekleştiren Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz ve Teknik Direktörümüz Ömer Erdoğan, bu kampanya ile şehrin her noktasına ulaşılacağını belirterek, gelecek nesillerin Hatayspor sevgisiyle büyümelerinin önemine değindiler. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Şevket İyi ve Ekinci Atatürk Ortaokulu Müdürü Ahmet Hayri Yılmaz, bu anlamlı proje için yönetim kurulumuz adına Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz’e ve Teknik Direktörümüz Ömer Erdoğan’a teşekkürlerini ilettiler.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER