Cuma, Mayıs 31, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunGelecek partide şok istifa

Gelecek partide şok istifa

 

Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ilçe başkanlığı ve partiden istifa ettiğini açıkladı.

Yazılı bir açıklama ile istifasını kamu oyu ile paylaşan Başkan Yılmaz şunları söyledi

Kurucusu bulunduğum Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı görevimden ve parti üyeliğimden istifa ediyorum.
Teşkilat birim başkanlarımız, mahalle temsilcilerimiz ve parti üyelerimiz ile birlikte esnaflarımıza, vatandaşlarımıza ve bizlere güvenen kıymetli milletimize hizmetkar olmaya gayret ve çaba gösterdiğimize inanıyoruz.
Başkanlığını yürüttüğüm süre içerisinde istemeden, sevhen her kimi incittiysek bizlere haklarını helal etmesini istiyorum.
Maddi manevi ilçe başkanlığına geldiğim gün itibari ile Gelecek Partisi Genel Merkezinden, İl ve İlçe yönetimlerinden, üyelerimizden hiçbir maddiyat beklemeksizin, kendi şahsım ve kendi imkanlarımı seferber ederek kullandım. Tarafımdan yapılan bütün maddi manevi ne emek var ise Gelecek Partisine ve teşkilatlarına haklarımı helal ediyorum.
Hiç kimseye baskı yapmadan kendim olarak görevimi bırakırken, hiçbir yol arkadaşıma ‘sende istifa et bırak’ demedim, demeyeceğim de.
Emeği geçen tüm herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Tek hedefim milletimizin, vatandaşımızın yanında olabilmektir.
Bizlere vatan topraklarını emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilkelerinden aynı şekilde yürümeye devam ederek vatan topraklarına sahip çıkmaya, milletimizle kucaklaşmaya, siyaset ve menfaat gözetmeksizin devam edeceğim.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER