Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağGelişigüzel Moloz Dökülmesine Karşıyız!

Gelişigüzel Moloz Dökülmesine Karşıyız!

Samandağ belediye başkanı Refik Eryılmaz,ilçede devam eden gelişigüzel moloz döküm uygulamasına yönelik yetkililere son uyarıların yapıldığını bildirdi.
“Bu moloz alanları yeşil alan parklara dönüştürülecek” diyen Samandağ belediye başkanı Refik Eryılmaz’ın bu konudaki açıklamaları şöyle.
“Moloz döküm sahasında su sıkılmadan ayrıştırma yapmamaları gerektiği konusunda yetkililere son uyarımızı yaptık. Yetkililerden bu konuda söz aldık. Yarın itibariyle su sıkılmadan ayrıştırma yapmayacaklarını ve 4 ayda ayrıştırma işlemini tamamlayarak, moloz döküm sahasını boşaltacaklarını bizlere bildirdiler. 4 ay içinde temizlenecek olan moloz döküm sahasının yerine, depremden önce hazırlamış olduğumuz “Biyolojik Gölet ve Mesire Alanı” projesini hayata geçirmek üzere çalışmalarımıza başlayacağız.
Konunun takipçisiyiz, memleketimizin zehirlenmesine asla izin vermeyeceğiz. Ortak akıl ve bilimden uzak çalışma yapanların aksine memleketimizi çiçek bahçesine dönüştüreceğimiz bu projeleri bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER