Perşembe, Mayıs 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Genç Çok İş Yok “ Projesi kapandı

“Genç Çok İş Yok “ Projesi kapandı

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde finanse edilen ve Arsuz Kaymakamlığına bağlı olarak faaliyet gösteren “Genç Çok İş Yok “ projesinin kapanış toplantısı düzenlendi.

Arsuz Öğretmen Evi’nde düzenlenen toplantıya Arsuz Kaymakamı Musa SARI, , Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ,Kurum Müdürleri , Şube Müdürleri, Arsuz Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin YANGIN, , Proje Koordinatörleri Kübra YILDIZ ve Nilgün SAVAŞ, Kurs Eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı yapılan konuşmalarla devam etti.

Proje Koordinatörlerinden Nilgün SAVAŞ; Proje kapsamında 12 ay boyunca yapılan çalışmalardan slaytlar eşliğinde, projenin başlangıç aşamasından itibaren resmi açılış töreni, proje kapsamında verilen Aşçılık ,Hijyenik Gıda Ürünleri, Turizm Rehberliği kursları ve süreç içersinde yapılan etkinliklerden bahsetti. Aynı zamanda projemiz kapsamında gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğinden, ücretsiz olarak proje kapsamında kursiyerlere yönelik organize edilen geziler ve piknik etkinliğinden, kursiyerlere verilen girişimcilik ve iletişim gibi konularda bilgilendirme seminerinden bilgiler sundu.

ya, proje koordinatörlerimize, eğitim hocalarımıza ve emeği geçenlere, kursiyerler adına çok teşekkür etti.

Kaymakamımız Musa SARI ise;

“ Arsuz’da göreve başladığım ilk günden beri aynı heyecan ve istekle İlçemize farklı alanlarda hizmet vermeye çalışıyorum. 2018 yılında Proje Koordinasyon Ofisimizce hazırlanan SODES ,DOĞAKA ve ERASMUS projeleri başarılı olmuş ve en etkili şekilde yürütülmektedir. Bu projeler karşılığında İlçemize ciddi değer de hibe kazandırılmış ve hem ilçemizin altyapısını zenginleştirmek hem de halkımızın refah seviyesini yükseltmek için kullanılmıştır. Bunun önemli bir ayağı SODES projesi, bir diğer önemli ayağı ise yakın zamanda başlangıcını yapacağımız, DOĞAKA’ ya sunduğumuz ve kabul edilen “Rhossus Antik Kent Merkezi ” adlı projemiz olacaktır. dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER