Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporGenç Kızlarda Milli Takım Seçmeleri İskenderun’da Yapıldı

Genç Kızlarda Milli Takım Seçmeleri İskenderun’da Yapıldı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), potansiyel sahibi genç basketbolcuların bilgilerinin kayıt altında tutulması ve gelişimlerinin düzenli olarak takip edilmesi amacıyla bölgede ‘TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’ İskenderun’da düzenlendi.

14-15 Ocak tarihleri arasında Türkiye genelinde 20 merkez ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ‘Basketbolcu Havuz Tarama Programı’ İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda da gerçekleşti. Potansiyel sahibi genç kız ve erkek basketbolcuların bilgilerinin kayıt altında tutulması ve gelişimlerinin düzenli olarak takip edilmesi adına düzenlenen ve Milli Takımlar için geleceğin yıldız adaylarını kazandırmayı hedefleyen seçmelere Hatay genelinden toplam 50 kız sporcu katıldı.Turnuvayla ilgili yapılan açıklamada:

“TBF Kız Milli Takımlar Oyuncu Havuzu seçmeleriyle Basketbolcu Kadın Milli Takımlarımıza geleceğin yıldızlarını kazandırmak ve yerli oyuncu havuzunu genişletmek hedeflenmektedir. Hatay’ı temsilen İskenderun’da yapılan seçmelere 2007-2008-2009-2010 doğumlu toplamda 50 kız basketbolcumuz katıldı. Öncelikle TBF Milli Takımlar Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’nda Hatay’dan antrenör olarak görev alan Nebil Özdemir, Baran Yaldız ve Sezai İtah’a çok teşekkür ediyoruz.

Aynı seçmelerin ikinci etabı 22 Ocak Cumartesi günü yine İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda erkek basketbolcularımız için yapılacak. Bizler, taramalarda boy gösteren birbirinden yetenekli kızlarımızı yetiştiren tüm antrenör kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Hepsinin yolu açık olsun” ifadelerine yer verildi. İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ise, Türkiye Basketbol Federasyonu ‘Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’nın İskenderun’da yapıldığını belirterek, Kız Milli Takımlar oyuncu havuzu taramalarında görev alan antrenörler Nebil Özdemir, Baran Yaldız ve Sezai İtah’a teşekkür ederek, tüm sporculara başarılar diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER