Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberGenç Umre Yolcularına Hatay Havalimanı'nda Uğurlama Töreni

Genç Umre Yolcularına Hatay Havalimanı’nda Uğurlama Töreni

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Sömestr Umre Turu’nun yolcuları için Hatay Havalimanı’nda bir uğurlama programı yapıldı.

Genç Umre Yolcularına Hatay Havalimanı’nda Uğurlama Töreni

Sömestr Umre Turu, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen, öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik organizasyondur. Genç Umre yolcuları için Hatay Havalimanı’nda düzenlenen uğurlama programına İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Fahri Uçak, din görevlileri, Umre Bürosu personeli, umre yolcuları ve yakınları katıldı.

Umre Kafilesi Dualarla Yola Çıktı

Genç Umre Yolcularına Hatay Havalimanı’nda Uğurlama Töreni

TOKİ Rasülüllah Camii İmam-Hatibi Mikdat Kartal’ın Kur’an Tilaveti ile başlayan program, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun konuşması ile devam etti. İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, yolculukla ilgili son hatırlatmaları yaptığı konuşma ve duasının akabinde, İl Müftü Yardımcısı İrfan Açık’ın başkanlığında, Kadın İrşat Görevlisi Zeynep Açık, grup görevlileri Mikdat Kartal, İsmail Acar, Ali İnci, Avni Kılıç ve Emine Köse rehberliğindeki Sömestr Servisli Umre Kafilesi, Hatay Havalimanı’ndan kutsal topraklara doğru yola çıktı.

Diğer güncel İskenderun haberleri içinİskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için:Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER