Pazar, Haziran 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGençler Yaşlılarla Buluştu

Gençler Yaşlılarla Buluştu

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin davetli misafirlere, Gençlik Merkezi’nin kapısının onlara da her zaman açık olduğunu, onları da genç kabul ettiğini söyledi.

İskenderun Gençlik Merkez Müdürü Ahmet Keskin, merkezlerinde gerçekleştirdikleri birçok etkinlik ve faaliyetlerde amaçlarının, gençlerin büyüklerine saygı duymaları, değer ve kültürlerini bilmeleri ve yaşamalarını sağlamak olduğunu da sözlerine ekledi.

İskenderun Gençlik Merkezi’nde konuklara çay, pasta ikramları yapan gençler, onların hayat hikâyelerinden kesitler dinledi, öğütler aldılar.

Etkinlikte şiirler okundu, şarkılar söylendi, elleri öpüldü. Gençler büyüklerini Merkezden memnun ve mutlu olmuş bir şekilde uğurladı. Merkezin gönüllü gençleri, yaşlılardan çok şey öğreneceklerinin bir kez daha gördüklerini vurgulayarak “Bizlerden daha bilge olduklarını ve onların tecrübelerini kılavuz edinerek daha iyi bir hayat yaşayacağının farkındalığını yaşadık, memnun olduk. Böyle bir günün tekrar gerçekleşmesini dileriz” dediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER