Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGENÇLİK MECLİSİ’NDEN YEPYENİ BİR PROJE

GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YEPYENİ BİR PROJE

Defne Kent Konseyi Gençlik Meclisi; HİBA (Hevesli İnsan Bilim Atölyesi) projesi ile lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için bir ilke imza atıyor.

Defne Belediyesi destekleriyle, Defne Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisince oluşturulan HİBA Projesi kapsamında ODTÜ’lü öğrenciler; lise ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere; kendilerinin farkına varmaları, ilgi alanlarını araştırıp bulmaları ve geleceklerini planlamaları konusunda yol göstererek destek olacak.

 “EZBER BOZULUYOR”

HİBA Projesi ile standartların dışına çıkılarak öğrencilerin hayata bakış açılarını, ideallerini ve hedeflerini tayin etmeleri konusunda gençlere yol göstermeyi amaçladıklarını ifade eden Defne Kent Konseyi Gençlik Meclisi; farklı ve nitelikli projeleri ile takdir topluyor.

Akdeniz Defne Evi’nde ilk toplantılarını gerçekleştiren Gençlik Meclisi’nin ODTÜ’lü öğrencileri; lise ve üniversiteye hazırlanan gençlerle bir araya gelerek ilk söyleşilerini Edebiyat konusunda yaptılar.

HİBA Projesi ile günümüzde öğrencilerin en yaygın sorunu haline gelen ‘gelecek kaygısına’ çözüm odaklı yaklaşımlarda bulunarak destek olan Defne Kent Konseyi Gençlik Meclisi; Argümantasyon, Hitabet, Edebiyat, Tarih, İngilizce, Yazılım, Münazara ve Astronomi gibi alanlarda karşılıklı iletişim kurarak gençlerle bilgi alışverişinde bulunuyor.

Araştıran sorgulayan bir gençlik yetişiyor olmasından ötürü gurur duyduğunu ifade eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; “Defne Belediyesi olarak pırıl pırıl gençlerimizin her daim yanlarında olacağız.” sözlerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER