Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGENÇLİK MERKEZİ’NDE BALE KURSLARI DEVAM EDİYOR

GENÇLİK MERKEZİ’NDE BALE KURSLARI DEVAM EDİYOR

Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik çatısı altında geleceğin teminatı gençlere yönelik kurduğu Gençlik Merkezi’nde ücretsiz kurslarla hizmet vermeye devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Gençlik Merkezi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Bale kursları 3 aylık süreçlerde etaplar halinde 4 – 13 yaş grubu arası çocuklara haftanın iki günü birer saat eğitim veriliyor.

“Bale; dans, müzik ve dekor sanatlarının birleştirilerek kullanıldığı, çocukların kas gelişimi, vücutlarının şekillenmesi için önemli bir spor dalıdır. Balenin kendine has figürleri ve adım atışları vardır. Uzun yıllar süren, disiplinli ve özverili bir eğitimin ardından öğrenilen bale, bir gösteri sanatı olarak çoğunlukla müzik eşliğinde, dekor ve sahne giysileriyle sunulan, son derece titiz bir danstır.”

Eğitmen Gizem Eray ve Bale kursu kursiyerleri, zamanlarını güzel bir şekilde geçirerek öğrenme ve eğlenme imkanı sunan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye ve Antakya Belediyesi’ne teşekkür etti.

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde verilen bale kursları hakkında bilgi almak isteyenler 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri vurgulandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER