Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunGençlik Merkezine Gençlerimizi Bekliyoruz

Gençlik Merkezine Gençlerimizi Bekliyoruz

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, talebe yetişmek adına sürekli eğitmen ve kurs sayılarını arttırdıklarını, bu yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını, merkezden daha fazla gencin faydalanmasını istediklerini ifade etti.

İskenderun Gençlik Merkezine, öğrencilerin ilgisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bahar ve kış sezonunu oldukça verimli ve yoğun geçirdiklerini anlatan Keskin; “Bizim için son derece verimli bir yıl oldu. Güz dönemi ve bahar dönemini gayet iyi bir şekilde geçiriyoruz, hala çalışmalarımız aktif olarak devam ediyor. Bu dönem zarfında en çok sevindiğimiz şeylerden bir tanesi Deneyap Türkiye Atölyelerinin İskenderun’a kazandırılmasıydı. 6 hafta itibariyle kurslarımız hala Deneyap’ta devam ediyor. Birbirinden yetenekli ve başarılı 160 gencimiz, 3 yıl boyunca bizimle eğitimlerine devam edecekler, bunun 6 haftalık sürecini tamamladılar bile. Onun haricinde çok güzel bir şekilde yarışmalara katılımlarımız oldu. Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından düzenlenen kültür ve sanat yarışmalarında çok iyi dereceler elde ettik. Derecelerin haricinde bize en çok mutlu eden katılımın her geçen yıl daha çok artıyor olması. Hatay genelinde İskenderun olarak rekor kırdık diyebiliriz. Bilgi yarışmasında, müzik yarışmasında, tiyatroda her dalda birincilerin İskenderun’dan çıkması, hem de katılım anlamında İskenderun’dan fazla katılım olması bizleri son derece mutlu etti” diye konuştu.

Gençlik haftasında İskenderun Teknik Üniversitesinde üç günlük bir program gerçekleştirdiklerini söyleyen Keskin; “Bu sene İskenderun Teknik Üniversitesi’nde, gençlik haftasını kutlamak istedik gençlerimizle birlikte. Genç ofisimiz, İskenderun Teknik Üniversitesi ekibi ile birlikte ve topluluk başkanlarımızla birlikte çok güzel bir gençlik haftası, dolu dolu 3 gün geçirdik. Konserlerimizin, yarışmalarımızın ve birçok aktivitelerimizin olduğu bir çalışmaydı. Yarışmalarda dereceye giren gençlerimizin kupalarını takdim ettik, gece yarılarına kadar güzel bir şekilde eğlendik. Son derece katılım güzeldi, bu anlamda da destek veren tüm gençlerimize de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yaz sezonuna da dolu dolu girmeyi planladıklarını ifade eden Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin; “Yaz sezonuna aslında çok dolu-dolu girmeyi hesaplıyoruz. Şu an için planlamalarımız hep o yönde, çok değişik alanda kurslarımız olacak. Bu sene inovasyon kurslarımıza, yani robotik kodlama, temel yazılım gibi kurslarımıza çok ciddi anlamda müracaat var. Açıkçası her geçen gün hoca sayımızı, eğitimci sayımızı arttırıyoruz ve ona rağmen yetemez duruma geldik, bu bizi son derece mutlu ediyor. Demek ki gençlerimizin, çocuklarımızın buna karşı ciddi bir ilgisi var ve gençlik merkezini de bu işin merkezi olarak görüyorlar. Bu anlamda robotik kodlama ve diğer yazılım eğitimlerimize çok hızlı bir şekilde giriş yapacağız. Bunun haricinde spor kurslarımız olacak, değişik müzik aletleri kurslarımız olacak. Açıkçası gençlerimizin talepleri hangi yönde ise biz de o yönde kurslarımızı açmaya devam edeceğiz. Okullar kapanır kapanmaz, bir sonraki hafta itibariyle, pazartesi itibariyle kurslarımıza başlamış olacağız. Bütün gençlerimizi de sizlerin aracılığıyla davet etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER