Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Genel başkanımızın konuşmalarının toplumda çok ciddi karşılığı oldu."

“Genel başkanımızın konuşmalarının toplumda çok ciddi karşılığı oldu.”


Saadet Partisi Payas İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresini yaptı. Kongrede Aytekin Kaplankıran, yeni ilçe başkanı seçildi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan, Ak Parti, CHP, MHP, İyi Parti İlçe başkanları, Saadet Partisi Hatay İl teşkilatı ile bazı STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan, Ülkede bir Saadet rüzgârı esmeye başladığını belirterek, “Genel başkanımız feraset ve basiret konuşmalarının toplumda çok ciddi karşılığı oldu. Her yer ayakta, milli görüş iktidarının ayak sesleri gür sesle duyulmaya başlanmıştır.
Payas Belediyesi başta olmak üzere tüm Türkiye’de de en iyi neticeyi Allah’ın izniyle alacağız. Payas ilçemiz, biliyorsunuz belediye seçimlerini kıl payı kaybetmişti. Cuma Arıcı kardeşimiz, bugüne kadarki başarılı çalışmalar yürüttü.
Aytekin Kaplankıran başkanımızın tecrübesiyle yeni yönetimiyle inanıyorum bu defa Payasımızı Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız ve bayrağı zirveye dikeceğiz inşallah” dedi.

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Ege de başarılı bir dönem yürüten Cuma Arıcı ve yönetimine teşekkür ederek, Payas ilçesi yeni başkanı Memur-Sen eski ilçe temsilcisi Aytekin Kaplankıran ve yönetimi tebrik edip hayırlı olmasını diledi.

Kongre sonunda başta Ak Partili olmak üzere diğer partilerden Saadet Partisine katılanlara törenle parti rozetleri takıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER